Crashing.


63

“Sharpen,Sharpen,Sharpen!”

Off,tot nu merge…Pozele astea au ieşit orrriibill!

Mă tot gândesc dacă nu sunt cam ..Nu am găsit un sinonim,pentru a ascunde forma cuvântului..dar nu contează.

Deci,azi a fost o prima parte a zilei şcolii.

Asta înseamnă .*spectacol*,bineînţeles.

Noi ne-am pregătit cu mirifica schiţă..*Dl.Goe*..Nu a fost în întregime,însă..ceva tot am bodrogănit,în speranţa de a amuza publicul,şi de a evidenţia proasta educaţie care e şi astăzi..[…….].

Adoram..şi încă ador teatrul!Dar ,vai! Am primit un pumn in faţă de la Doamne..Şi m-am cam trezit..Îmi doream atât de mult să joc…Oooh da!Era atât de simplu,şi frumos.Înainte de azi,adică ieri,am venit sa repetăm la Casa de Cultură..Mă simţeam bine pe scenă în ciuda nemulţumirii dirigăi..Ehh,asta e.

Sincer..nici nu prea avem emoţii..Aveam de zis..3 replici.HaHa.Dar totuşi..Era ceva acolo..Majoritatea a avut aşa.Vestimentaţie,păr..Aspect.

O fusta până la genunchi,un *tricou*-batic cusut,pste fustă eşarfa Mamiţicăi,pe umeri tot o împletitură de-a ei.şi în cap,un bigudiu mediu..Deci,Noi trebuia să fim *piţipoance*..şi caraghioase..Mda..Doamne..Îmi plăcea aproape totul,până să fie azi..:d.Când..mi-am dat seama că vocea mea..suggee!(*sucks*..pentru insinuanţi./.neştiutori)…Buuuuuuun…Cred că vreau să fac o cacofonie ..şi o voi face..Cred ca Luca Caragiale,m-a înjurat ca pe mine..Mă gandesc că..l.am supărat fratee..Mi-am bătut joc de piesăăăă!!Bine..nici chiar în halul ăsta..:d..Dar..Aşa mă simt..L-am trădat pe Caragiale..Poate el ştia că asta o să fac..Şi a vorbit el cu Doamne acolo..şi ce-au zis..Ia să o pedepsim p*asta oleac!E…

uitându-ma pe înregistrarea făcută de maaamaaaaa,care mi-a reuşittt pozeleee!!Mulţumeesc mamaa!!X-(..Vocea mea,e complicele Celor 2..Off…

Cu excepţia..Totul a fost…miiiş-…..-too…Ce să zic…După mine..ultimii au fost cei mai tari..:)Trupa de dans..ba nu!Gimnastică acrobatică??Ceva de genu*…

Aştept ca fetele astea din A..sa îmi dea pozele..Mor de nerăbdare…hihihiiii.

Mâine..picnic..Nu în zăpadă..ci în clasă..Tot cu A-u*..:)..Bine..Cam atât—Aştept ca filmuleţul ăsta editat în Movie Maker să se terminee!Că mi-e somn…Aoleul,e 11.!

Aproape..Mai sunt vreo 8 minute..However..Crashingu* ăsta…m-a făcut să mă *şucăresc* pă teatru..Eh..numai în minutu* ăsta..:d,că în 6 secunde îmi trece..:d:d:d.

Bine..trec mâine.

Noapte bunã..

25_1189434405

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: